Support

Får du brug for support i forbindelse med anvendelse af troldhedearkiv.dk, kan du her læse om nogle ting, som du selv kan gøre for at få en god oplevelse med vores hjemmeside.

Kan du ikke se noget på siden, som du ved skal være der?

Prøv først at trykke funktionstasten “F5” på dit tastatur. Hjælper det dig ikke, så forsøg at tømme din browsers cachelager (Tryk: Ctrl+Shift+Delete) og vælg sletning af cookies og cache. Derefter trykker du på “F5” som opdaterer siden. Det skulle gerne hjælpe.

Har du lyst til at bidrage eller downloade…

Er du i besiddelse af dokumenter, artikler og andet materiale med relation til Troldhede, er du meget velkommen til at sende det til os. Ethvert bidrag vil være af stor betydning for vores fælles oplevelse og forståelse for Troldhedes historie igennem mere end 100 år.

 • Sådan kan du bidrage med fysiske effekter:
  Hvis du er i besiddelse af dokumenter, fotos eller andre effekter – og ikke har mulighed for at scanne disse ind og lægge dem op her på siden, kan du sende eller aflevere materialet direkte til arkivet. Brug: “Kontaktformular“.
 • Vejledning til upload filer til arkivet:
  Vejledning til upload
 • Download billeder fra arkivet:
  Når du har åbnet et album er det muligt at downloade billedet til din egen PC. Du skal blot køre musen henover billedet og får du et forstørrelsesglas og en lille “pil ned” øverst til højre. Tryk på denne og vælg “Download file”. Du får billedet i original størrelse.

Inden du uploader materiale eller indsender oplysninger bedes du læse om hvordan vi behandler personlige oplysninger.

Sådan laver du kommentarer til arkivalier?

Skriv en kommentar i kommentarfeltet under billedet/billederne/video/dokumentet mm. og henvis til filnavnet. Hvis filnavnet har et unikt nr. f.eks. ”B574” bedes du bruge dette.

Brug for personlig hjælp?
Du er velkommen til at kontakte webmasteren. Send en e-mail med dit spørgsmål og telefonnummer ved at bruge kontaktformularen. Forvent at der kan gå lidt tid inden du hører noget.

Hvis du vil have personlig hjælp kan du forberede dig ved at downloade værktøjet “TeamViewer” HER.  Du skal downloade den fulde version.

TeamViewer

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Besvar venligst dette KONTROLSPØRGSMÅL inden du sender formularen til os