Vejledning til upload

Du kan benytte vores KONTAKTFORMULAR til at uploade materiale til os. Du er også velkommen til at sende en fil til os fra samme formular. Du skal altid oplyse navn og e-mail, så vi kan kontakte dig.

Inden du uploader

Inden du uploader skal vi bede dig om at benævne dine filer på en bestemt måde, så det bliver lettere for os at registrere materialet. Du finder retningslinjerne i dokumentet: Filbenævnelse.

Først når arkivet har gennemgået din fil, kan den blive publiceret. Derfor beder vi om din forståelse og tålmodighed.

Er du i tvivl eller har brug for hjælp, kan du blot skrive til arkivet ved at bruge kontaktformularen

Du er endvidere velkommen til fysisk at aflevere materialet til arkivet, som vil opbevare det for eftertiden og sørge for at det bliver indscannet og lagt her på siden.

Videoer, film og andre filer større end 80 MB
…. kan vi IKKE anbefale at du uploader her fra siden. Har du sådanne filer, er du velkommen til at sende dem i en email til sidens webmaster: webmaster@troldhedearkiv.dk

Billeder, dokumenter, artikler, rapporter mm.
HUSK, at benævne filen informativt inden du uploader. Du finder retningslinjerne i dokumentet: Filbenævnelse.

OBS: Når du uploader materiale eller sender os materiale via kontaktformularer, giver du samtidig Troldhede Lokalarkiv ejerskabet til materialet. Derfor ser vi også gerne at materialet fysisk må opbevares af Troldhede Lokalarkiv. Kontakt os for det praktiske i denne forbindelse.

Skriv en kommentar

twelve − 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.