Troldhede Lokalarkiv på Slægtsforskernes Bibliotek

Troldhede Lokalarkiv har, som det nok vil være de fleste besøgende her på siden bekendt, en lang række spændende arkivalier liggende, og som løbende udbygges.

Slægtsforskernes Bibliotek er “Danskernes Historie Online” og samtidig Danmarks største onlinebibliotek, når det drejer sig om lokalhistorie og slægtshistorie.

Arkivet er blevet kontaktet af Slægtsforskernes Bibliotek og spurgt om tilladelse til at offentliggøre en del af de arkivalier, som ligger på arkivets hjemmeside, og som kan have en bredere interesse for lokalhistorikere og slægtsforskere.

På denne måde får Troldhede Lokalarkiv udbredt sine arkivalier til en meget stor kreds af personer. Søgefaciliteterne på Slægtsforskernes Bibliotek er ret unikke og leverer hurtigt resultatet af søgningen. Alle resultater bliver vist i pdf-filer, hvor man igen kan søge sig frem til det, man gerne vil læse mere om. Og en søgning på “Troldhede” giver pt. ikke mindre end 385 resultater fra mange forskellige kilder.

Ønsker du også at gøre brug af Slægtsforskernes Bibliotek, kan du på nedenstående link selv prøve at gå på opdagelse i det meget omfattende bibliotek. God fornøjelse!

Skriv en kommentar

five × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.