Fiktion eller virkelighed?

Året er 2067.

Augusta (47) fra Troldhede er med i ”Jyllands Streaming News” i en debat om fremtiden og hvordan de mindre samfund kan udvikle sig.

Da jeg var en ung pige på omkring 14 år fortalte mine forældre mig, at der i 2017 var nogle meget fremsynede beboere i Troldhede. Den gang for nu 50 år siden blev byggestenene lagt til det, der i dag har gjort Troldhede til et rigtigt dejligt sted at leve og bo”, fortæller Augusta. ”Opførelsen af et butikshus blev et positivt vendepunkt for byen. Jeg kan i dag med glæde fortælle mine børn om den historiske begivenhed og den betydning den har haft. Vi er i dag et samfund i udvikling og vi er med fremme på såvel den miljømæssige som den teknologiske front. Alt sammen noget vi har skabt fordi VI ville det”.

Augusta tænker tilbage, mens hun mindes barndommen i Troldhede.

Havde mine forældre ikke set mulighederne i 2017 og investeret lidt af deres midler i butikshuset den gang, tror jeg simpelthen ikke, at det ville have være muligt at tiltrække alle de ”nye” beboere til Troldhede.

Skal fortællingen her være fiktion eller virkelighed?

Det er blandt andet op til dig og mig, som interesserer os for Troldhedes historie. Besøg Troldhede Butikshus’ hjemmeside og læs om dine muligheder for at påvirke historien om Troldhede.

Troldhede Butikshus ApS

 

En kommentar til “Fiktion eller virkelighed?”

 1. Hej
  Fin historie – men ikke signeret??
  Pas godt på jer selv – og stå ved jeres meninger!!
  Venlig hilsen og have det godt
  Mark

  Svar

Skriv en kommentar

one × three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.